Events -

Als u een prettig belevenis in ongekende Bollywoodsferen wilt proeven tijdens uw bedrijfsfeest/evenement of beurs, dan bieden wij u de volgende diensten aan:

  • Indiase welkom en erehaag met gastvrouwen en heren verkleed in Indiase showkostuums in de foyer waar uw gasten na het controleren van de kaartjes zich moet begeven om te wachten. De kostuums die in deze worden gebruikt variëren van €1500,- tot €3000,-.
  • Indiase decoratie, zoals Indiase doeken en beelden ter aankleding van de locatie waarin uw gasten zich begeven. Alles is natuurlijk in het kader van brandveiligheid, geheel geïmpregneerd.
  • Indiase Bollywood stilleven van levende poppen op verhogingen met verrassingselementen voor het publiek, zoals als deze dichterbij komen, dat dan de Indiase poppen beginnen te dansen.

Als dansschool hebben wij in het jaar 2006 voor het Luxor Theater in Rotterdam en Heineken Music Hall in Amsterdam als welkom en erehaag voor binnenkomend publiek, gewerkt.  Onze referentie en contactpersoon in deze is de heer Wolters, telefoonnummer 06-20400237. Het publiek en management personeel waren uiterst verrast en tevreden over onze presentatie.

Voor de productiechef en coördinator is het belangrijk te weten dat als onze groep dansers en gastvrouwen/heren arriveren, zij instructies hebben om verkleed in showkostuum, opgemaakt en gekapt te komen. Zij hebben geen kleedkamer en of extra ruimte/begeleiding nodig. Ook zijn er in de reglementen van hun training opgenomen dat zij zich zowel voor als na de show onzichtbaar voor de organisatie moeten maken en hierdoor geen overlast veroorzaken.

Evenementen

Het meest recente successen wat Ghoenghroe ki Pukar aan haar lijstje kan toevoegen is het prestigieuze evenement van de IIFA awardsceremonie die in Amsterdam werd gehouden en waarbij de crème de la crème van Bollywood aanwezig was.

Bij dit evenement wat internationaal wordt uitgezonden, hebben de leerlingen van Ghoenghroe ki Pukar het podium gedeeld met de grootste sterren uit de Indiase filmindustrie, zoals: Amitabh Bachan, Aishwarya Rai, Salman Khan en Abhishek Bachan. Naast het optreden met de filmsterren hebben Sandhya en haar crew tevens een belangrijk deel van de organisatie backstage gecoördineerd, waarbij Sandhya de leiding had over meer dan 100 man bij IIFA. Een persoonlijk hoogtepunt voor Ghoenghroe ki Pukar was dat Shah Rukh Khan ten overstaan van iedereen in het publiek aan Ghoenghroe ki Pukar zijn dank heeft uitgesproken voor hun werk.

Met de zeer prestigieuze Miss India Holland Verkiezingen heeft Ghoenghroe ki Pukar trots de openingsdans verzorgd met de 14 finalisten. Sandhya is met recht de medaillondraagster van Bollywood in Den Haag te noemen.

Naast de sterren uit Bollywood hebben ook artiesten van Nederlandse bodem zoals Gerard Joling, Imka Marina, Replay, Winston Post, Ali B en Yess R hun bewondering geuit in de dansprestaties van Ghoenghroe ki Pukar. Bij prominente figuren zoals voormalig wethouder Pierre Heijen, Burgemeester Deetman en de Minister President van India is Sandhya geen onbekende meer.